Saras Sibiriska Katter

Den här bloggen handlar om mig Sara Granqvist och mitt intresse för den sibiriska kattrasen. Denna blogg handlar om den sibiriska katten S*Lince´s Linate, född den 14:e november 2012. Linate bor hos oss, familjen Granqvist i Järved, Örnsköldsvik.

Romeo nu 14 veckor!

Publicerad 2015-06-27 17:06:30 i Allmänt

Hej!

Det har nu gått precis 2 veckor sedan vi hämtade Romeo hos Kicki (S*Lince's). Det var mycket fräs och "skrik" från både Linate och Romeo när de först såg varandra. Jag satte upp ett kompostgaller för att de skulle få börja lära känna varandra innan jag släppte ihop dem. 

Efter någon dag så hade de lugnat ner sig och jag bestämde mig för att släppa ihop dem (under uppsikt förstås). Jag fick dock gå emellan om Linate blev för hårdhänt mot Romeo. 

Efter ca 1 vecka så kunde vi ha dem tillsammans helt fritt i huset och det fungerar jättebra! De leker och jagar varandra och Linate uppfostrar fortfarande honom och kan även fräsa när han blir för närgången 😊


Romeo 11 v och nu är det inte länge kvar!

Publicerad 2015-06-10 18:46:24 i Allmänt

Hej,

Romeos uppfödare Kicki översände lite nytagna kort från i helgen när de var ute på stugan i nordingrå, Skärsätter.

Jag och Per ska hämta Romeo på lördag. Jag kommer att ta tåget ner till Härnösand på lördagsförmiddag varav Per hämtar upp mig på tågstationen. Per jobbar i Sundsvall från fredag till måndag så vi kommer att sova över i Pers föräldrars lägenhet i H-sand lör - sön. På sön tar jag och R tåget hem 😀

Här är lite bilder på godingen. Vi har idag köpt kompostgaller som kan vara bra att ha från början innan R och L lärt känna varandra. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela