Saras Sibiriska Katter

Den här bloggen handlar om mig Sara Granqvist och mitt intresse för den sibiriska kattrasen. Denna blogg handlar om den sibiriska katten S*Lince´s Linate, född den 14:e november 2012. Linate bor hos oss, familjen Granqvist i Järved, Örnsköldsvik.

Skogspromenad på Burön

Publicerad 2014-04-21 17:24:57 i Allmänt

Hej,

Igår tog vi en skogspromenad med Linate för första gången. Det gick jättebra och hon är duktig att gå i koppel, precis som en hund.

Påsk på Burön

Publicerad 2014-04-20 14:18:07 i Allmänt

Hej!

I torsdags åkte vi ut till Burön för att fira påsk tillsammans med Pers systers familj. Linate trivs verkligen härute på ön och vill ofta och gärna gå ut och gå vid stranden och bryggan.


Umeå Björkstakatten 5 - 6:e april

Publicerad 2014-04-17 18:01:59 i Allmänt

Hej,

Jag tänkte ställa ut Linate på Björkstakattens årliga utställning i Umeå för två helger sedan. Men då Linate tydligt visade att hon inte ville vara med så fick hon vistas på Scandics hotellrum hela lördagen medans jag hjälpte Linates uppfödare med sina katter. Det var verkligen trist men då Linate tydligt visar att hon blir stressad av det hela så ska hon få slippa utsättas för detta. Utställningar är ju en ganska extrem miljö, speciellt för katter som inte  är flockdjur. Det är väl inte underligt att de reagerar på alla lukter med en massa fertila katter av båda könen, många människor, stökig och ny miljö, mycket ljud m.m.

Jag tappade även lusten för utställningar då det var två stycken uppfödare som var på mig och påstod att det var mitt fel att Linate reagerade som hon gjorde och ville få mig att ställa Linate på söndagen!! 

Här är en bild på Linate från hotellrummet :-)


Linate är bäst och kommer alltid att vara den vackraste sibben för mig :-)Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela