Saras Sibiriska Katter

Den här bloggen handlar om mig Sara Granqvist och mitt intresse för den sibiriska kattrasen. Denna blogg handlar om den sibiriska katten S*Lince´s Linate, född den 14:e november 2012. Linate bor hos oss, familjen Granqvist i Järved, Örnsköldsvik.

Utedag med Linate

Publicerad 2013-05-04 17:17:27 i

Hej,

Igår kväll beställde jag lite pälsvårdsprodukter till L på www.kattprodukter.se, torrschampoo, Bio grooms fluff skum samt en liten flaska felliway, lugnande doft för katter.

Idag har vi varit ute och krattat. Jag hade L i sele fastspänd i koppel. Satte fast henne i lina(kort) i min jacka så jag hade superkoll på henne. Så lätt annars att de kan fastna el att kopplet hamnar tokigt utan att man har uppsikt. Ena grannen höll på att kapa en massa träd med en motorsåg. Mycket ljud och grenar som fälldes. Perfekt träning för L som behöver vänjas vid oljud m.m.
Från början var hon väldigt nervös och skakade när jag tog upp henne men efter ett tag gick det bättre. L hann också med att träffa grannens vita kanin som nästan är lika stor som hon själv :-). Hon fräste lite åt den men tyckte samtidigt att den var väldigt spännande att titta på :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela